Serie: Internet Week Denmark

I Internet Week Denmark-podcasten lavede jeg en serie med nogle af de mange mennesker, der var med til arrangere festivalen, lave events og deltage i debatten om den digitale udvikling, på den årlige Internet Week Denmark i Aarhus i 2017.

Det handlede blandt andet om humanoide robotter, konstruktiv journalistik, kryptering og privatliv, og meget mere.

Lyt med på Soundcloud.

DTU Podcast

I 2017 producerede jeg hver 14. dag podcast for DTU – som vi opfindsomt havde navngivet “DTU Podcast.”

DTU Podcast lavede interviews, reportager og portrætter fra DTU og tog på rejse dybt ind i en fantastisk verden af videnskab og teknologi.

Det handlede blandt andet om vindtunneller, selvsejlende skibe, kvantecomputere, mikroorganismer, torsk og meget mere.

Jeg nåede at lave 12 episoder i 2017, og en enkelt i 2018, inden vi valgte at lægge podcasten i dvale.

Læs mere om episoderne – de er stadig værd at lytte på!

SAMDATA Podcast

SAMDATA\HK podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørdet igennem på helt specifikke temaer.

Tovholder på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14 dag.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Du kan læse mere og abonnere på podcasten her.

Transformator – podcast for Ingeniøren

I slutningen af september kunne podLAB i samarbejde med Mediehuset Ingeniøren lancere en ny podcast – nemlig Transformator.

Transformator samler en håndfuld af de vigtigste, sjoveste og mest interessante nyheder og temaer fra ing.dk og version2.dk – og vi uddeler også hver uge Ugens Transformer og Ugens Kortslutning.

Jeg har værtstjansen i Transformator, men har hver uge solidt, fagligt input især fra journalist Magnus Bredsdorff, og har derudover løbende besøg af forskellige kloge hoveder fra redaktionerne.

Læs mere her – og abonnér meget gerne, hvis du interesserer dig for solid og sober dækning af videnskab og teknologi.

BLOCK21 – en podcast om Blockchain

Jeg har sammen med Morten Bove fra Cumuli Design Lab lanceret en Blockchain-podcast, med nyheder, interviews og reportager fra Blokkædens sære verden.

Vi kalder den BLOCK21.

Her vil vi tale med både etablerede firmaer, forskere og spirende startups i det kaleidoskopiske felt af håb, hype og teknologisk hittepåsomhed – og forhåbentlig blive klogere på hvilke muligheder der ligger i brugen af Blockchain.

Men vi vil også sætte fingeren på de ømme punkter og være med til at stille de kritiske spørgsmål i et felt, som mildest talt er i kog i disse måneder.

Podcasten favner spændet fra grundlæggende introduktion og forklaring til de mere eksotiske spørgsmål om sikkerhed, anonymitet, valutasvingninger, persondatabeskyttelse, markeder og meget mere – men vi vil altid tage lytterne ved hånden i vores jagt på at forstå Blockchain-fænomenet, fra teknik til politik og alt derimellem.

Læs mere på block21.dk