Om podLAB

podLAB producerer podcasts – alt fra portrætter over konferencereportager til samtaleshows – i samarbejde med organisationer, myndigheder, firmaer eller private. Fokus er på teknologi, videnskab, innovation og fremtid.

Jeg tænker på det som Podcast-as-a-Service – PaaS.

Sådan begyndte podLAB

Den 1. februar 2017 forlod jeg stolen bag DR-mikrofonen og Harddisken på P1, og startede podcast-projektet podLAB.

På Harddisken har jeg gennem årene besøgt eller haft besøg af hundredevis af programmører, designere, ingeniører, udviklere, opfindere, politikere, forretningsfolk, fantaster og forskere.

Men der er så mange flere dygtige, kloge, spændende og visionære mennesker derude, som jeg aldrig nåede at tale med.

Og derfor fortsætter jeg nu arbejdet, bare som selvstændig podcaster i podLAB – både med egne projekter, faste samarbejder og kortere serie.

Dine historier i verdens ører

podLAB kan hjælpe med at gøre viden, visioner og vilde ideer tilgængelige og lyttevenlige.

podLAB kan præsentere din og jeres historie gennem interviews, reportager, samtaler og lydfortællinger – til brug i en myndighed, et firma eller en organisation, som præsentation af jeres arbejde, eller bare fordi du gerne vil dele jeres fremtidsvisioner med omverden.

podLAB kan lave enkeltstående episoder eller kortere serier, men er også meget åben for længerevarende samarbejde om faste podcasts.

Klare rammer

Det handler for mig om at hjælpe med at få fortalt vigtige, relevante, fascinerende og underholdende historier fra virkelighedens (og især videnskabens og teknologiens) verden.

Jeg vil typisk agere som journalisten, der laver interviews, reportager og speaks – som om jeg “bare” skulle lave en historie til radioen – om et emne som vi aftaler i fællesskab.

Naturligvis tager jeg hensyn til jeres behov og ønsker, og vi aftaler selvfølgelig nogle rammer og retningslinjer – men jeg er ikke bare radiohånddukke eller kritikløst talerør.

Jeg er “ham der var vært på Harddisken på P1,” som nu er producent af videnformidling og lydbilleder – for dig og jer.